Hörnells distribuerar LotusGrill i Sverige

Hörnells distribuerar LotusGrill i Sverige

Kontakten togs under 2013 men det dröjde till 2014 innan det blev klart att Hörnells, John A Hörnell kliver in som distributör för tyska LotusGrill® i Sverige. Något som man sett fram emot under en längre tid!

Hörnells har en lång erfarenhet av att arbeta med produkter för matlagning utomhus, man distribuerar sedan tidigare det finska varumärket Muurikka i Sverige och Norge.

Efterfrågan på en portabel kolgrill modell större har länge varit stor speciellt från camping- och båtbranschen. Alternativen har under en längre tid dock inte motsvarat de förväntningar som ställs på en sådan produkt tills nu! LotusGrill® är en unik produkt som tillåter användaren att utmana sig själv när det kommer till matlagning samtidigt som den är så pass en enkel att i princip vem som helst kan använda den.

LotusGrill® erbjuder två storlekar på sin grill där den ena är 34 cm och den andra på 43,5 cm i diameter. Den mindre är fullt tillräcklig till det mindre sällskapet på upp till 5 personer och den andra lämpar sig upp till 10 personer som vill äta tillsammans.

Vi kommer att sätta högsta fart från start så vill du vara med på denna resa med snabb, enkel och säker kolgrillning så kontakta oss för mer information!